maanantai 21. toukokuuta 2012

kaikkea ja kaiken kanssa

Jestas että on ton piha puun kaatamisestakin tehty vaikeeta!!! Argh! Kolme kuukautta sitten olen siitä soittanut ympäriinsä ja SITTEN TÄNÄÄN tuli ukko sitä katsomaan ja sano heti ettei se onnistu kun ne ei saa kiivetä puuhun kun siitä ei makseta sille jos ne tippuu jne jne. Ja kun puun oksiahan on sähkölinjan ja talon päällä ja joka paikassa. Sitten soitettiin taas toiseen numeroon ja sieltä tuli kaks miestä sitä kattomaan ja ne oli sitä mieltä et matalaks vaan koko koivu mut pitää kunnalta kysyä ensin lupa, no mä soitin kuntaan ja siellä oli kaikki ruokatunneilla ja täti sano siellä että soita puoli 1 aikaan uudestaan ja soitin. Puun kaato lupa annettu, no sit piti viiä oma moottori saha huoltoon ku se ei oikein pelitänytkään ja nyt se metsuri ei enää vastannu puhelimeen. Kyllä on helppoa sanon minä..!

 Sitten yritettiin Jonin kanssa laittaa telkkaria tossa eilen illalla seinälle kaikkine telineineen. Ostettiin oikein porakoneet ja kaikki sitä varten.Avattiin teline paketista ja ruvettiin selaamaan ohjeita. Sitten alettiin laittamaan telineen osia kiinni telkkariin niin yksikään pultti ei satu telkkarin reikiin !! Sitäkin asiaa ollaan tässä tänään ravattu kyselemässä ympäri kyliä. Kaipa sen joskus saa tohon seinälle :D

Serille hommattiin tänään valjaatkin vaikka pantakin siltä löytyy. Jos se vaikka oppisi niihinkin :) Kolme viikkoa pitäisi vielä odottaa että saadaan rokotukset ja siitä kaksi viikkoa eteenpäin niin päästään sen kanssa tonne ihmisten ilmoille. Serikin on reipastunut viime päivinä niin hurjasti että ihan "pelottaa". Kantaa kenkiä ja tossuja pitkin kämppää minkä silmiltä välttää. Vielä kun saadaan vähän opetettua sille jotain upeita temppuja ja ne agi kamppeet tonne takapihalle niin VOT! :))
Yhessä välissä Serillä meni korvat millon mitenkin. Colliellahan pitäisi olla puolesta välistä korvaa luppakorvat, mutta meidän koiruudella ei ole :D Mutta yks päivä ne oli sellai että toinen korva oli lurpallaan ja toinen pystyssä. Nyt on ollut taas molemmat ihan pystyssä mutta välillä toinen korva menee ihan vähän kärjestä lurpalleen. Mainio koira <3 Ja toinen on kasvanut iihan tajuttomasti!


Tässä oli korvat eriparia :)




Tämä kuva on otettu tänään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti