torstai 3. tammikuuta 2013

Se on sitten LOMAILUA

Se on joulusta selvitty ja kinkunsulatus kausi alkakoot. Ja samalla tipaton tammikuu! :) Joululahjaksi tuli tatuointilahjakortti(nyt pitäisi suunnitella minkälaisen ottaisin), kaulaketju, tohvelit ja lisää lahjakortteja ja suklaata ja vaikka vallan mitä! Ihan mukava joulu oli, mitä nyt tuli syötyä kaikkea aivan liikaa. :D Kohta saakin purkaa kaikki virikkeet pois ! Oma hommansa siinäkin. Tässä pari kuvaa joulu jutuista:


Eilen työnantaja pirautti ja kerto että pitää lomailla tää ja ens viikko. No sanotaanko että ihan ok mutta ennemmin olisin työmaalla kun himassa kököttämässä ja "turhaantumassa." Enpähän ole ollut virallisella lomalla koskaan. Saapahan aikaa siivota, tosin sekään ei aina nappaa :D Vasta jouluksi tuli räpellettyä paikkoja kuntoon. Paisti yksi talon huoneista toimii niin sanottuna varastona kun ei ole ollut laatikoita tms. mihin tunkisi kaiken ylimääräisen tavaran jemmaan. Yhtään kun en tiedä onko tuolla vinttikomeroissa hiiriä mitkä vois napostella kaikki palasiksi. Pirskatti kun niskatkin on niin kipeät että toiselle puolelle ei kärsi kääntää päätä melkein ollenkaan :$ Koiran kanssa käytiin lenkillä mutta kun silläkin on tapana jonkun verran välillä vetää hihnassa niin se ei oikein tehnyt hyvää! Rampa koko muija sanon minä :D

Jospa sitä sitten rupeis suunnittelemaan tälle päivälle jotain ruokapolitiikkaa ja odottaa että parempi puolisko tulee kotiin niin voisi kipaista kauppaan. Sitten änkemään pyykkiä koneeseen ja katsoa mitä sitten innostuisi tekemään. ;) NIIN JA ALOITIN toissa päivänä neulomaan villasukkia, se voi olla kyllä että se tyssää taas siihen kantalappuun jota en osaa tehdä vaikka ohjeet on kädessä! Jospa saan apua siihen kohtaan niin voi olla että siitä se lähtee!
 No kuitenkin, tässä kuvia lenkkeilyn jälkiriehasta. Seri the karvakorva&takkupallo.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti