keskiviikko 19. joulukuuta 2012

¤ kohta alkaa minijoulu loma ¤

Hohheijjaa. Sitä ei ole nyt tullut raapusteltua tänne mitään. On ollut kaikenlaista hässäkkää, sukulointia ja joululahjojen ostoa ja kaikkea :) Vielä pitää kuusi hommata ja ostella joulumurkinat ja ihan pari lahjaa on vielä hommaamatta.. Akvaarion siivousta olis ollu tossa eilen kun oli vapaapäivä mutta pinkaisinkin lisäansioille entiseen duuniin. No siinähän se päivä sitten menikin. Melkein.

Toissapäivänä kävin ensimmäistä kertaa Amarillossa syömässä. Oli kyllä julmettoman iso annos ! Just ja just jaksoin sen syödä. ! :) Pikkusisko tarjosi ja toinen puoliskoni oli mukana. <3 Tänään oli sitten duunipäivä 4:n vapaa päivän jälkeen. Enää kaksi jäljellä ja sitten voin orientoitua viettämään niin sanotun joululoman, 5 päiväisen sellaisen. Ja se tulee sisältämään sellaista siivousta että pois alta! Peitot ja matot pihalle ja kaikki tip top! On sitten kivempi olla möllöttää kun on siistiä. NOIN!

Työreissun varrelta. jossain varkaus-joensuu välillä
Serin talvitakki koville pakkasille.


 Koiraa kuvattu eri kuvakulmasta kun se töni mut takapuolellaan nurin. Ja kuva naapurissa olevasta autiotalosta. Kunnon kummitustalo ;D

Palataan astialle.. Ruuan tekoon ja koiruutta lenkittämään..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti