maanantai 25. kesäkuuta 2012

ollaanko ajautumassa erilleen??

Ei paljon muuta sanottavaa.. Oli tähän mennessä elämäni ankein juhannus. Ei siinä, välillä oli ihan kivaa mutta muu porukka oli niin jurrissa että meni vähän meno miten meni.. Itse olin koko juhannuksen töissä. Keskiviikkona olis vapaapäivä. Eipä paljon hymyilytä enää sekään. Ihan sama vaikka olisin kaikki päivät töissä kun joku taitaa olla vaan tyytyväisempi kun saa olla itsekseen... Muutaman kuukauden on tuntunut just siltä. On luvattu aikaa kahdestaan. Kertaakaan se ei ole toteutunut. Tärkeempää näyttää olevan terassilla istuminen ja toisten akkojen kyttääminen kaverinsa kanssa. Eilen illalla tosin istuttiin KAHDESTAAN sohvalla, ei sekään ollut oikein mitään. Kaikkeni oon aina tehny että toisella olis hyvä olla. Jos se ei enää riitä... Mä oon sisältäpäin kuitenkin aika pitkälti sökönä.. Ei ne sanat vaan ne teot... Ei kai miehillä ole tunteita, eikä ne taida tuntea rakkauttakaan. Tunnottomia. Ajattelevat vain SITÄ YHTÄ ASIAA!

No angstaamiset sikseen. Avauduin nyt julkisesti ihan koko sydämestäni. En vaan jaksa puhua asioista kun ei se auta. Kuuroile korville se menee, paikkaaminen auttaa hetken mutta lopulta sekin hajoaa..

Harjottelin yks päivä sitä kameran käyttöä. Kyllähän siinä on nappuloita joka lähtöön mutta täytyy vielä perehtyä ohjekirjaan. Netistä on tullu nyt luettua vähän enemmänkin juttuja. Joitakin kuvia sain kyllä napattua, tässä niistä muutama:


vauhdista vol 1

vauhdista vol 2

vauhdista vol 3

vauhdista vol 4







Akvaario sillit esittäytyy :D









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti