keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

*tsup* ja viimein valmistunut

jopas on jostain syystä jäänyt tämänkin kirjoittelu vähälle. Jospa nyt yrittäisin tänne jotain sölköttää :)
Tässä tällä viikolla meillä asustelee mieheni pikkusisko<3 jotenkin on mukavaa touhuta porukalla ja saada jotain aikaan :) liekö jotain pientä pesän rakennusviettiä ? noh, ehkä ei vielä. tai pesää rakennetaan koko ajan mutta poikasia saadaan tovi vielä odotella ;) kunhan joku oppii vastuun merkityksen niin suunnitellaan sitten uudemman kerran. ja sitten kun kaikki asiat on mallillaan niin mikäs siinä.<3
nyt sitten pimeään eteiseen vedettiin oikein "sisustusvaloja" tossa yks ilta joskus 10 aikaan vissiin(kiitos tämän mainion viikko asukkaan) :D mutta kun siinä ei toimi tavallinenkaan valo(joka näkyykin tuossa ylimmässä kuvassa) niin ajateltiin virittää tuollaiset jouluvalot sitten siihen..


















Serikin halusi päästä kuvaan :))   










































Tänään olis jaksettava taas lähteä duuniin. kaksi vapaata vietetty(viikon työputki käynnistyy) ja saatiin jopa torppaa siivottua :) mattopyykkiä olis, makkarin remonttia ja yläkerran makkareiden siivous + järjestely. Pitää joskus tehdä kunnon postaus tästä meidä huushollista jos vaikka jotakuta kiinnostaa minkälaisessa linnassa me asutaan ;D heh vitsi vitsi..

Koiruuden kanssa ollaan yritetty virittää jonkinlaisia luottamus-siteitä niinsanotusti tähän hommaan että sais jonkinlaista kontaktia siihen. istua se osaa ja kun sanoo ympäri niin välillä se saattaa HALUTESSAAN pyörähtää 360 astetta.. leluilla se ilmeisesti oppii kun ei mitkään kinkun tai maksamakkaran palat saa sen silmiä kiilumaa. työtä tämä koira vaatii verrattuna meidän ekaan koiraan Milliin joka otettiin kun asuin vielä mutsilla.

 Jospas sitä selviäis tän päivän iltavuorosta ehjänä kun toissa päivänä vedin niin komeesti puukolla sormeen että käytin sen ensiavussa paketoitavana kun lähti kolmisen milliä sormen vierestä lihaa pois :D olisvat liimanneet sen jos se pala olis ollu tallessa :s jestas kun taju meinas sohvalla lähteä kun tykytti ja kuumotti ihan hiiitosti.. :/ mua ei oo tehty ilmeisestikkään keittiö alalle ;D sain pari viikkoa sitten tutkintotodistuksen postissa että valmistuttu on. nyt ei tartte harjotella sitä veitsen käyttöä vaan se pitäis jo osata. mulla on töistäkin jo muutama komea vekki sormessa :D pitäis hommata viiltosuoja hansikkaat.. jospas sitä lähtis koiran kanssa toviksi pihalle ja valmistautuis pärställisesti työ maalle D: eli pakkelia naamaan..

I'm a rockstarrrr yea!



1 kommentti: