maanantai 10. joulukuuta 2012

¤ kimallusta, jouluntoivotuksia, tarroja ja rautalankaa ¤

JES! Korttien väkerryksen osalta ollaan voiton puolella! Ehkä 3-4 kappaletta olisi tarkotus vielä tehdä :) Sitten olisi kaikille omilla käsillä näperretty kortti menossa postiin! Ja näkisitte mun vaatteet, niissä on 15 kertaa enemmän kimalletta kun 17 joulukortissa yhteensä :D Kyllähän niitä tuli tänään tehtyä vissiin 5 tuntia! Ihan mukavaa hommaa mutta liian matala tuoli tais olla työpöytään nähden. Meinas hartiat jumiutua ihan totaalisesti. Täytyy ostaa joskus jostain sellaien HALPA mutta korkeus säädettävä "koululaisjakkara."
Sitten yksi mukava juttu tapahtui tänään! Paikallinen ihminen osti kissojen kipeilytelineen pois meiltä pölyyntymästä! JES :}

Naapurit tais kattoa tänään ikkunoista että oon seonnut kun kolasin aidan sisäpuolella ja takapihaa :D Pakko on yrittää kasata Serille jonkinlaista muuria tonne takapihalle kun sen on pakko haukkua kaikki mahdoton ja mahdollinen. Ensi keväänä on suunnitteilla sellanen puuaita tohon(jos sen saa toteuttaa) että se ei ärise yhtäkään ohikulkijaa kun se ei toivottavasti nää niitä :P Tosin tarkotus olisi viedä koiruudelta vehkeetkin valtiolle. Luonne ei mikään paras mahdollinen siitos mielessä ja jos toi reviirin ja meidän vahtiminenkin rauhottuisi vähän, varsinkin lenkillä on niin vankkana rähisemään pienelle oksan rapsahduksellekin. TOIVOA SAA AINA ;)

Huomenna olisi vielä vapaata ja olisi tarkotus innostua(toivottavasti) siivoomaan yläkerta ja jatkaa tota alakerran makkarin kittaa-hio-kittaa urakkaa. Sitä ei kyllä ole keritty jatkaa ollenkaan, mutta aikaahan tässä on. Ja sinne havujen ja joulukuusen kyttäys reissullekkin pitäis päästä jonkun tutun maille LUVAN KANSSA! Vaikka varastetuista kuusista kerrotaan että niiden neulaset eivät karise. Mutta ei hätää, en ole menossa kenenkään kuusia pöllimään. Sen verran rehti ihminen kuitenkin olen! Ja iiiik! Kauheesti on inspiraatiota muttei taitoa :/

Tässä jokunen kuva tänään tekemistäni korteista, eihän ne mitään maailman kauneimpia taideteoksia ole mutta yrittänyttä ei laiteta ;) :






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti