sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Synttärihumua

Nyt on syntymäpäiviä juhlittu! Kyllä sen aamulla herätessään kevyesti huomasikin ;) vähän pääkoppaa kivisti mutta hengissä selvittiin <3 Käytiin keilailemassa ja reissattiin pitkin maita ja mantuja. Huomenna on väkerrettävä kaikki joulukortit kuntoon että ehdin postittamaan ne. :) KÄÄK! Kiirehän tässä meinaa tulla. Joululahjojakin pitäisi akaa miettimään. Kuka tarvii ja mitä ja että se olisi oikeasti tarpeellista. Jokaiselle yksi paketti jotain järkevää :) Olen itse ollut aina huono keksimään joululahjoja kenellekkään. :/

Joulussa on kyllä tärkeintä se että vietetään aikaa perheen ja niiden rakkaitten ihmisten kanssa. Käydään hautuumaalla viemässä kynttilät niille jotka ovat sydämissämme viettämässä joulua kanssamme. <3 Syödään laatikoita, rosolia ja kinkkua. Juodaan glögiä, napsitaan muutama karkki irti piparkakkutalosta ja katsotaan samu sirkan joulutervehdys, saunotaan ja pelataan ehkä jotain lautapelejä, rapistellaan paketteja ja syödään kinkkuleipää. Joka vuosi ollaan käyty isän luona siivoomassa aaton aattona. Saa nähdä miten käy tänä vuonna kun se on ollut aika paljon töiden takia pois kotoa.

Jospa sitä tästä koneen uumenista alkaisi pikkuhiljaa valmistautua unten maille. Jaksaa aamulla alkaa pakertaa kortteja ja siivoomaan yläkertaa ja tietysti karvakorva Seriä riehuttaa pihalla ja vaikka pinkaisisi sen kanssa lenkille :) Gute Nacht!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti