keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Whiphiii!

Jes! Nyt on kaikki LÄHETETTÄVÄT kortit postissa! Onneks on tossa sadan metrin päässä toi postin oma laatikko mistä ne lähtee etenemään. Tosin osa tuli vietyä aiemmin jo ihan postiin postiin kun en ollu varma et pitääkö ne kaikki kuoret änkeä niihin punaisiin kuoriin. ;) Sitten vielä 2 käsin annettavaa korttia täytyy tehdä, sit en tee tänä vuonna ainuttakaan. Koko rumba on loppujen lopuksi aikamoinen. Varsinkaan kun ei ole kunnollista ja valmista visiota mistään. Kaikki tuli tehtyä oman näköisiksi ja eri muotoisiksi ja eri runoilla ja huh. Yhden ainoan valmis kortin lähetin ja sitäkin tuli muokattua enemmän omannäköiseksi. ;)

Seri koiran uljas koulutus yritys jatkuu... Sarjassamme maailman oudoin ja hankalin karvakorva. Joka ikinen kerta kun portista poistutaan alkaa sama remuaminen kun aina ennenkin. Kääk eikai autoon. Aa ei autoon. Kääk autoonko sittenkin-säntäily..  pläää.. ja ei yhtään muista mitä ehkä 1,5 tuntia sitten lenkillä HARJOTELTIIN. PYH! Ja sit se alkaa panikoimaan jos sitä joutuu vähän komentamaan.

Mutta kaikkein mukavinta kun tuo isäntä tuli taas kotikaton alle niin saa ens yönä edes nukuttua! Viime yöstä ei tullut yhtään mitään. Ajattelin sängyssä maaten että miten menis elämässä nyt jos aikaa kääntelis tietyn verran taakse päin. Ajatukset pyörivät 5v taaksepäin, 8v taaksepäin, 3,5kk taaksepäin.. Siinä menikin puoli yhteen.  Sit näin unta edesmenneestä ystävästä joka sai minut heräämään hysteeriseen itkuun ja kello oli 3.49 ja sitten kello soi 4.45 enkä jaksanut nousta millään! Siirsin suosiolla kellon 15 yli 5ltä soimaan. Jännä miten kaikki mitä illalla luet tai ajattelet vaikuttaa noin vahvasti alitajuntaisesti(tai miten ikinä) sun uniin.. Huh..  Ei tunnu helpolta..

Öitä<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti