perjantai 14. joulukuuta 2012

Teiden kuningatar ja kuningas :)

Eilen aamuvuoroon ajellessa tuli luisuteltua diudilla ihan kahvassa pariin otteeseen! Onneks on tullu reenattua vähän juttuja niin auto pysyi tiellä. Lienee Luojan kanssa asiat ok! Ja taivaassa on yksi "rallikäsi" mun turvana <3 No sitten hissukseen ajelin töistä kotiin ja olin jo yli puolet matkasta tullut niin tuolla tiellä on yksi paha mutka jossa on myös ollut moniakin autoja ojanpohjalla, no siitä vähän matkaa ajelin eteenpäin ni valkoinen auto oli pöpelikössä ja kolme mummoa seiso siinä penkalla tutisemassa. Aukasin ikkunan ja kysyin ootteko soittanu apua ja ne siinä että kai se apu on jo tulossa. No sit yks niistä itku silmässä kysy että oonko kiireinen että voisin viedä ne vähän matkan päässä olevalle "huoltoasemalle." No minähän olen niin ystävällinen ihminen etten voinu jättää niitä sinnekkään palelemaan vaikka oltiin murun kanssa lähdössä Lahteen joululahja ostoksille. No mummelit kökötti autossa ja varovasti yksi niistä kysyi että olisko paljon vaivaa jos veisin ne kotiin asti että he asuuvat ihan muutaman kilometrin päässä siitä minne ne olis ensin pitänyt viedä. Minähän vein. Sain heiltä sitten vähän vaivan palkkaa vaikka kieltäydyin totaalisesti. KOSKA ihmisiä AUTETAAN hädässä. ja pälä pälä-- :)

Tänään ollaan Serin kanssa käyty lenkkeilemässä ja todella hyvin meni jo hihnassa ja ei jaksanut edes haukkua yhtä koiraa tuolla lenkkireitin varrella. Toinen aitauksen takana räkyttää niin paljon kun kurkusta lähtee ja niin kauan kun se meidätkin näki! No abloodit Serille tästä. Tosin haukkuuhan serikin kaikki ohimenevät :S Ja kävi serillä vielä pihallakin koira kaveri leikkimässä :) Sitäkään ei tarvinnut haukkua :)

Muutama vapaapäivä odottaa ja tarkotus olisi orientoitua siivoomaan ja remppaamaan ja lenkkeilemään ja paketoimaan ne muutama paketti jotka sai hirveellä ressillä ettiä :S Jotenkin ei ole minkäänlaista ideaa mitä kenellekkin hommaa :O Onneksi vielä on hetki aikaa pohtia!

"Adios AMIGOS" !  ÖITÄ!

2 kommenttia: