perjantai 7. joulukuuta 2012

¤ Piparkakkutalon tekoa ja lumen tuloa ¤

Ihana kun satoi lisää lunta.... <3 Puissa on aivan mahtavan näköiset lumi/huurre kerrokset. Toissapäivänä olisi pitänyt kulkea pihalla kameran kanssa. Varsinkin juuri silloin kun alkaa vähän hämärtyä.. Kynttilät palaa milloin pihalla ja sisällä. Tuohon keittiön yhdelle seinälle ripusteltiin tommoset kynttiläjutskat :)

Tunnemeren kuohussa..... se on ihoa ja hiuksia.... kämmen sinun lanteillas... mustasukkaisuutta, pelkoa.....

Tänään on ollut ajatusten ja pääkopan kanssa taas todella sekava päivä. En tiedä mikä muhun on menny. Välillä on todella ok olo ja sit yks kaks alkaa vaan itkemään. Huomenna olis tarkotus joo pitää jonkin muotoiset synttäri kekkerit pikkusiskon kanssa joka tänään täytti 18v <3 Rupesin vaan kaipaamaan sitä ihmistä joka niistä juhlista tulee puuttumaan. Tulee tosin sydämissämme kulkemaan mukana aina paikasta toiseen. Tulee vaan välillä sellainen olo ettei itsellä ole sitä "sydän" ystävää. Ei ole ollut vuosiin.. :/ Pikkusisko on se jonka kanssa jaan ne ilot ja surut. Ja niin ne pitääkin. Mutta nykyisellä asuinpaikalla ei mulla ole ketään. Ei minkäänlaista motivaatiota liikkua minnekkään. Sama kun olisin aamusta iltaan töissä. Ehkä alan todella suunnittelemaan yrittäjäksi ryhtymistä. Eipähän tulis vapaa-ajan ongelmia ;) no joo synkistelyt sikseen. Synkkiä, ankeita, ahdistavia totuuksia..

Leipomisvimmaa tälle päivälle: Jauhelihapasteijoita & Piparkakkutalo.

Pasteijat onnistuivat ihan mukavasti. Lopusta taikinasta tein sitten sellaisen "erikoisen" näköisen lihapiirakan tyyppisen ratkaisun. Piparkakkutalo onnistui ihan kivasti. Mies teki kaavat ja paistettiin osat ja MUUTAMA pipari lisää! 2 kg piparitaikinaa taputeltu kypsiksi tänään :) Ei huono. Ihan mikään taiteellisin luomus talosta ei tullut mutta se on meidän ensimmäinen yhteinen piparitalo<3 Ja tulossa olisi meidän yhteinen joulu yhteisessä omassa talossa eli kodissa <3 Aattona vietetään iltaa sitten pikkusiskon, äidin ja hänen miehensä kanssa ja suurimpana toiveena olisi että isä tulis meille joulupäivänä. Se kun on viettänyt joulut aina yksin. Meidän perinteenä on ollut se että joulupäivänä ollaan oltu isän luona ja lähdetty Tapaninpäivänä pois. Odotan kyllä joulua mutta en ihan niin onnellisin mielin kun mitä viime joulu oli. Yksi meistä on poissa ja eteenpäin on pakko mennä. Miss U!

Ja plaa plaa. Pyykkikori tuli selätettyä 100-0. Nyt se on tyhjä! Pitäis vaan yläkerran makkarisysteemi saada vielä rokkaamaan kun ei meinaa jaksaa viedä puhtaita pyykkejä koskaan paikalleen. hoh, todellista laiskuutta ;) Mutta en ole ikinä pitänyt kaappi mallisista vaatekaapeista, tosin mulla on aina ollut sellaisia! Nyt KUNHAN alakerran makkari saadaan valmiiksi niin sinne tulee lipastomalliset! WIPPII! Tähän postaukseen tulee kuva makkarista missä vaiheessa se tällä hetkellä on.. jotenkin on motivaation puutetta ollut viime aikoina :/ kyllä se siitä joskus valmistuu :) Kun ei ole kiire sen kanssa, yläkerrassa riittää huoneita missä nukkua..

Jokunen kuva torpastamme ja jotain kissa tavaraa myytävänä. UNOHTU PIPARITALOSTA PIIPUSTA "SOKERI KÄHERTEET" Ei ole kuvassa mutta paikallaan on !

Nyt olisi taas riipusraapusteltu jotain turhaa ja tavallista :) Palataan astialle. Ehkä maanantaina! Kohta puoleen pesulle ja koisaamaan<3

Kameran asetuksila pelleilyä ELI HARJOITTELUA ;)
MYYTÄVÄNÄ!! Kissojen "älylauta"
MYYTÄVÄNÄ! kiipeilyteline!
Rakas osti synttäri ruusuja <3
Uudet kynttilä hässäkät!
kameralla kikkailua :)
vol 1















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti