tiistai 4. joulukuuta 2012

Vuosia lisää... antaa tulla vaan.

Tänään tuli mittariin kauniisti numeroina muotoutuvat 23 vuotta. Henkisesti tuntuu SILLOINTÄLLÖIN vanhemmaltakin. Ainakin ajatusten ja tunteiden osalta. Voisi sanoa että elämässä menee nyt ihan kohtalaisen mukavasti. Kuukauden päivät niin tulee tuon avopuolison kanssa 5v. kihlajaispäivä vastaan. <3 Ei ihan uskoisi, tuntuu omalta osalta kun oltais vasta viikko sitten tavattu. On se omalla osallaan niin ihana. Ja lässynlässyn :}

Tähän vuoteen on mahtunut enemmän sanoisinko pahaa kun hyvää. Mutta en jaksa siitä sen enempää "avautua." Itse olen ollut palapeleihin hurahtanut jo tovin aikaa. Yksi kasattiin miehen kanssa yhdessä kokonaan. Se oli sellainen panorama mallinen jossa oli osittain Sydney Harbour Bridge.. yms. Ja nyt valmistui Kaj Stenvallin Mestarin siveltimestä. Ja molemmat olivat 1000 palan pelejä. Tavoitteena olisi tehdä loputkin 7 kaj stenvallin palapeliä :)

Tuli tossa 1. päivä tätä kuuta laitettua pihalle jonkinlaiset jouluvalot, vähän keittiön ikkunaankin. Ja jos sitten innostuisin niin laitan yläkerran makkariin ikkunaan myös jotkut valot. :)
Virittelin muutaman tuikkulyhdyn tuonne puihin etupihalle ja takapihalla olisi linnuille tarkoitus perustaa parempi ruokapaikka :) Talipallo teline siellä jo roikkuu mutta tuntuu että isot linnut käy nokkimassa sieltä ne pallot pois ja pienille ei jää mitään.. Alakerran makkarin remontti on edelleen käynnissä. Isä kävi laittelemassa koolauksia sinne joku aika sitten että saatiin seiniä suoremmaksi. Voi olla ettei ihan jouluksi valmistukkaan, vaikka alunperin niin olettelinkin. Mutta kaikki aikanaan ;) Nyt olisi painuttava pehkuihin niin jaksaa ahkerasti lähteä työmaalle aamuvuoroon:) Kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti